nedjelja, 31. srpnja 2016.

Ranojutropolašes ciklus je fotografija bolje reći GIF formata koje radim već duže vrijeme a jedna od točaka s kojih to radim je upravo prva vidilica na Marjanu. To rano jutro 01.07. na marjanskoj prvoj vidilici bila je Mihaela u svojoj pripremi za diplomski rad. Kako sam je vidio samo tada nadam se da će netko koga Ona zna ili Ona sama pročitati ovaj post a u njemu i moje najbolje želje za Njenu fotografsku karijeru koja će joj život učiniti sretnijim, lijepšim, uspješnijim, zadovljnijim i ... fotografskim. Sretno Mihaela.



... nisam je smetao, ni ometao fotografirajući, bilježeći, ovjekovječavajući, GIFirajući Njenu pripremu za diplomski. Kratko objasnih što molim, kratkim odgovorom dobih dozvolu i danas, ipak, vjerujući da Mihaela to zna, trenutke fotografirane s razlogom, priložiti ću uz ove (diplomantice na zadatku).










***ranojutropolašes***

niz je, u momentu završetka borbe noći i dana u kojem neumitno pobjeđuje, fotografija koje čine GIF formate. Samo mi treba dašak vjetra bilo kakvog, mirna ruka, što manje disati i malo fotografske sreće. Tada nastaju ovakvi uradci - ništa posebno ali mene vesele i samim time zavrjeđuju pozornost: